zaterdag 9 januari 2016

Mama niet storen!!!!! (alleen voor een snoepje)

Het is half 5 en ik drink even snel een lekkere bak koffie! Daar kan ik echt even van genieten! De kinderen zijn allemaal voorzien geweest van fruit, drinken en een lekker snoepje en zijn lekker aan het spelen. Tijd ''even'' voor mijzelf! :-) En voordat ik zo weer ga eten koken ga ik er even lekker voor zitten.

Vanmiddag heeft Rosa weer met haar vriendinnetje gespeeld. Wat een pret met die twee samen! Rosa keek er erg naar uit en haar vriendinnetje die thuis haar vinger tussen de deur had gehad wilde hoe dan ook(terwijl de tranen nog over haar wangen rolde terwijl ze samen met haar mama hier voor de deur stond) hier komen spelen. het zijn zulke schatjes samen! En ze kunnen zo lekker samen spelen. Maar ze hadden allebei pech vandaag. Terwijl Rosa haar vriendinnejte aan het bij komen was van haar gewonde vinger heeft Rosa een dikke pleister op haar knie. Vandaag is ze flink gevallen met haar fiets op school... legging helemaal stuk en het aller ergste een hele zere knie!  :-(

Terwijl de dames eerst maar even tv gaan kijken om wat afleiding te zoeken en de pijntjes te vergeten gaan ze daarna schooltje spelen op de kamer van de jongens. Daar heeft mama namelijk een tijdje geleden een krijtbord opgehangen en dat geeft veel speelplezier! lekker krijten en weer vegen en kliederen. Dat de kleren een tint witter worden mag de pret niet hinderen bij deze super lieve kinderen :-)

Ondertussen is de speelschool van Rosa en haar vriendin uit en verhuizen ze naar hun eigen kamer om er een lekker rommeltje van te maken :-) maar ze zijn lekker zoet en mama kan lekker doorgaan met de was.
De deurhanger wordt door de dames op rood gezet en ik krijg te horen dat ze niet gestoord mogen worden. Maar.....  :-)  en nu komt het! Ze mogen  niet gestoord worden maar alleen wel als mama een snoepje of drinken komt brengen!!! hahaha  nou altijd fijn toch dat je kinderen duidelijk zijn en je precies weet waar je aan toe bent! :-)

Terwijl ik hoor dat de dames boven de grootse lol hebben wordt het op een gegeven moment toch weer wat stil.. te stil denk ik dan.... Ik ga toch maar eens even boven pols hoogte nemen om eens te kijken wat de dames aan het spelen zijn. Rosa's vriendinnetje ken ik nog niet zo heel goed maar van Rosa weet ik dat ze ondertussen al muren heeft beschildert, mama's lippenstift weet te ontfutselen en te verstoppen, graag met water gaat kliederen en ondertussen een pot met baby poeder compleet geleegd heeft in haar kamer. Terwijl ik de trap zachtjes oploopt weet ik dat het rijtje dat ik net noemde nog niet compleet is maar ik ben al bij de deur en mijn nieuwsgierigheid zegt heel snel gluren!

En dan zie ik twee vertederende oogjes naar mij kijken in al hun onschuld! En inderdaad ik heb helemaal voor niks bedacht dat het misschien te stil was want ze zijn heerlijk en lief aan het spelen!

Rosa is de baby en ligt in het poppenledikantje en haar vriendin is de mama en leest voor uit het boek van de pingu├»ns die op  reis gaan. Zoooo lief! :-D De dames spelen lekker verder en ik krijg nog even te horen:  ''Mama niet storen!''  :-)  :-)
Terwijl ik lekker aan het tikken ben, en mijn koffie ondertussen ook helemaal  op is,..... besluit ik dat ik nu echt eten ga koken. Ik vertrek naar de keuken en maak een lekker rijstgerecht klaar. Vraag me niet wat, veel heeft bij mij geen naam. Gewoon rijst, groente, kruiden en kip voor vandaag. Het was weer heerlijk smullen en omdat het vrijdag is mogen vandaag ook de jongste schatjes even opblijven vandaag. Ze zitten lekker te kleuren aan tafel en ik ga ondertussen eens even alle stiften controleren, Er zijn namelijk erg veel klachten binnen gekomen over stiften die het allemaal niet doen. En inderdaad de stiften bak wordt dusdanig uitgedund dat het binnenkort echt tijd wordt om lekker even een bezoek te doen aan de Action of Lidle :-D

1 opmerking:

  1. Wat moet dat een lief gezicht zijn: die twee meiden. Geniet van deze fase. Het is een geschenk!

    BeantwoordenVerwijderen