donderdag 22 december 2016

Flabbergasted with Christmas

Een dag vol verassingen! Gisteren waren we niet veel thuis en vonden we aan het einde van de dag een kaartje in de brievenbus dat de postbode langs was geweest. Toch wel heel nieuwsgierig word je dan! Maar goed ik wist dan ook echt niet wat er bij ons bezorgt zou worden en je gaat zelfs denken dat het een foutje is :-) 

Vanmiddag stopte er een grote witte bus en.... de bezorgster liep naar...... de buren....!! Ach zie je wel dacht ik, het is een foutje want we hebben helemaal niks besteld! (*waarom dan zo die nieuwsgierigheid??*) laten we dan maar zeggen dat die nieuwsgierigheid in de mens zit :-D  :-D Samen met de meiden zitten we met onze neus tegen het raam geplakt lichtelijk onze teleurstelling te verwerken. Die buren toch ook! Hoeveel pakjes komen daar wel niet! ;-) We draaien ons om en gaan verder met waar we mee bezig waren...


Maar dan gaat de deurbel! We weten niet hoe snel we naar de voordeur moeten racen en knallen ondertussen met zijn drieen de gang in! Ze moest toch bij ons zijn! HUH!?!?!  We krijgen een grote doos in onze handen gedrukt en doeg weg was de bezorgster!! helemaal flabbergasted! Ja dat snappen jullie wel he! Eigenlijk geen flauw idee wat er in de doos kan zitten maak ik de doos snel open. We zien dat het een kerstpakket is! En wat voor een kerstpakket!! Er zit zelfs een dvd en een cd in! Allerlei super leuke spullen! Snel lees ik de brief die erbij zit want van wie komt die doos nu!?!?!

En nog weten we het niet! Want wat blijkt! Er is begin december een actie geweest van Groot Nieuws Radio waarin je namen kon indienen waarvan je vond dat degene een kerstpakket verdiende...... bij die gedachte krijg ik het wel een beetje erg warm. Ik kan namelijk zoveel meer mensen bedenken die meer nog dan ons een doos verdienen en zouden moeten krijgen!  Met verbazing kijken we wat er allemaal in de doos zit en het is echt geweldig!!!!!!! Rosa is voornamelijk helemaal onder de indruk van de krulletjes die in de doos zitten :-D Het is overweldigend wat een grote verassing dit is!!

Groot Nieuws Radio heb ik ondertussen een bericht gestuurd om ze ontzettend te bedanken voor deze verassing. En dan hou ik nog een geheim persoontje over! Wie ben jij? Ik wil je ontzettend bedanken dat je aan ons gedacht heb, zo ontzettend lief!! We hebben er geen woorden voor!! XXX


2 opmerkingen: