woensdag 14 juni 2017

Gezocht: vertaler/vertaalster

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen....

Ik ben op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om af en toe mijn blog (artikelen) te vertalen naar het Spaans zodat ik dit op de blog erbij kan zetten. De bedoeling is om een artikel van mijn blog te halen en het vertaald in het Spaans naar mij toe te mailen. Ik weet het misschien vraag ik ook wel erg veel... maar misschien zijn hier mensen die het leuk vinden om te doen?

Ik heb totaal geen verdiensten met mijn blog en kan helaas ook niet betalen voor eventuele vertaal diensten. Wel kan ik je uiteraard noemen in de blog en eventueel je eigen blog, site of dergelijke linken als je dat zou willen.

De reden dat ik graag mijn blog ook in het Spaans wil vertalen is dat er dierbaren zijn die ik graag ook zou willen laten meelezen maar volledig Spaanstalig zijn. Daarnaast zijn we nog steeds hongerig naar informatie uit Nicaragua over onze kinderen en hopen we op deze manier een weg te kunnen vinden om ook mensen in Nicaragua, die vaak volledig Spaanstalig zijn, te kunnen bereiken op deze manier.

Liefs Elise

3 opmerkingen:

 1. Beste elise,
  Ik kijk regelmatig even op je blog en heb ook al eens een post geplaatst omdat ik een nicaraguense man heb. Wij voeden onze kinderen spaans en nederlandstalig op en willen wel proberen om af en toe een blog te vertalen. Misschien zal het niet perfect spaans zijn, latino spaans, maar misschien kunnen we jullie op deze manier wat helpen. Mocht je interesse hebben dan kun je me het beste mailen op dinja_dinja@hotail.com
  Que Dios te bendiga!
  Saludos, otoniel y dinja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Otoniel y Dinja,

   Ontzettend bedankt voor je bericht! Ik stuur een mailtje.

   Que Dios te bendiga!

   Saludos, Elise

   Verwijderen
 2. Hola elise,
  Ff voor de zekerheid, ik zie dat ik mijn mailadres verkeerd heb geschreven, moet zijn dinja_dinja@hotmail.com
  Ik zie je mailtje binnenkort wel een keer verschijnen!Fijne dagen samen.
  Groetjes Dinja

  BeantwoordenVerwijderen